Pannkoogipliit 2x40cm

Tootekood: 09374071

419.68 sis. km

Selle kahekordse elektrilise kreppide valmistajaga saate kiiresti ja hõlpsasti valmistada suuri portsjonit kreppe. Tänu lihtsale toimimisele ja kompaktsele suurusele saab neid õhukesi prantsuse pannkooke valmistada igal pool. Sisaldab praktilist sahtlit kreppide säilitamiseks kuni nende serveerimiseni.

Järelmaks alates 11.18€ / kuu, 0€ lepingutasu. Modena

Ärikliendi järelmaks alates 11.18€ / kuu, 0€ lepingutasu. Modena

Kiire tarne

Üle 10 000 toote

Maksa 3-s võrdses osas

0€ sissemaks

Kirjeldus

Selle kahekordse elektrilise kreppide valmistajaga saate valmistada kõige maitsvamaid kreppe, õhukesi prantsuse pannkooke. Värsked kodused krepid sobivad ideaalselt hommikusöögiks, lõunasöögiks, magustoiduks või lihtsaks vahepalaks. Kompaktne suurus tagab, et krepiküpsetajat saab kasutada mitte ainult teie toitlustusköögis, vaid ka kondiitritoas, toiduautos või ürituste ajal turuplatsil. Kreppide küpsetusplaadi all on hoiusahtel, kus saate valmistatud kreppe hoida. Küpsetusplaadil on optimaalne soojusülekanne suurte kreppide portsjonite kiireks valmistamiseks.

Puidust tainasdosaator on kaasas

Krepiküpsetamismasin on valmistatud malmist ja sellel on mittekleepuv kate. Reguleeritava termostaadiga saate seadistada temperatuuri kuni 300ºC. Et täpselt teada, millal plaat on piisavalt kuum, on olemas mugav märgutuli. Kui see kustub, võite alustada küpsetamist. Standardselt on kaasas kaks puidust tainajagajat, et saaksite taina kenasti küpsetusplaadile laiali jagada ja saada täiuslikud krepid

Lihtne puhastada

Tänu kummist jalgadele ei libise kreppide küpsetusplaat ja püsib kindlalt paigal. Ülejäänud tainas ja katted tuleb plaadilt kohe eemaldada, enne kui lisate uue taina teise vooru jaoks. Tänu mittekleepuvale kattele on kreppide valmistajat lihtne puhastada. Tõmmake see välja ja puhastage plaat, kui see on veel soe. Kasutage käsna või harja, sooja vett ja mitteagressiivset puhastusvahendit. Seejärel kuivatage plaat pehme lapiga.

  • Võimas seade optimaalse soojusülekandega kiireks kreppide valmistamiseks
  • Roostevabast terasest hoiusahtliga crêpe’ide jaoks
  • Valurauast ümmargune küpsetusplaat, millel on mittekleepuv kate
  • Reguleeritav termostaat 0 ° C kuni 300 ° C iga restiplaadi kohta koos temperatuuri märgutulega
  • Stabiilne 4 kummist jalaga, ei saa libiseda

Toote spetsifikatsioonid

  • Netokaal: 33 kg
  • Krepi mõõtmed: Ø40cm
  • Mõõtmed masin: B86 x D50 x K25cm
  • Elektriline koguvõimsus: 6,0 kW
  • Võimsus: 230V/50Hz/1faasiline 2 x 3000W
Lisainfo
Mõõdud (mm)

860x500x(K)250

Kaal (kg)

33.00

Pakendiga kaal (kg)

36.00

Kaubamärk