Liha laagerduskapp Hendi

Tootekood: 221433

3,889.60 sis. km

  • Õiged soojus-, ventilatsiooni- ja niiskustingimused liha kuivalt laagerdamiseks
  • Low-E karastatud klaas – kõrge energiatõhusus
  • UVC-lamp – antibakteriaalne toime
  • Suurepärane õhuringlus – tagab ühtlase kuivatamise
  • Komplekti kuuluvad konksud ja soolataldrik.

Järelmaks alates 103.62€ / kuu, 0€ lepingutasu. Modena

Ärikliendi järelmaks alates 103.62€ / kuu, 0€ lepingutasu. Modena

Kiire tarne

Üle 10 000 toote

Maksa 3-s võrdses osas

0€ sissemaks

Kirjeldus
Liha laagerduskapp Hendi. Korpus, ukseraam ja uksekäepide on valmistatud roostevabast terasest AISI 304. Uks on valmistatud kahest Low-E toonitud karastatud klaasist, mis suurendab energiatõhusust, blokeerides infrapunavalgust ja UV-kiirgust väljastpoolt, takistades samal ajal soojuse ülekandumist sissepoole. Ukselukk on kaasas. ABS-st valmistatud destilleeritud vee mahuti – destilleeritud vett tuleb täita käsitsi. Teade ekraanil ja helisignaal hoiatab, kui õhuniiskus on alla 15%, et kasutaja saaks veepaaki täita. Alarm, mis näitab, et uks on avatud üle 3,5 minuti – kaitse kambris valitsemata tingimuste häirimise eest. Sisseehitatud UVC-steriliseerimislamp, mis takistab bakterite kasvu ja tagab liha jaoks ohutu keskkonna; kui uks on maitsestamise ajal avatud, ei ole bakteritel võimalust areneda. Sundjahutamine ventilaatori abil, mis tagab vajaliku õhuringluse taseme. LED-tuled, mis on paigutatud kambri mõlemale küljele ja lakke. Maksimaalne koormus konksu kohta: 25 kg. Riputusvarda maksimaalne koormus: 50 kg. Temperatuurivahemik: 1–25 °C. Reguleeritav niiskusvahemik: 60-85%. Praegune õhuniiskuse tase kuvatakse paneelil. Külmutusaine: R600a.
Maksimaalne koormus riiuli kohta: 30 kg. Kabinetis on: – 3 riiulit, – 1 riputusvarda, – 3 konksu, – soolataldrik (sool ei kuulu komplekti), kõik eespool nimetatud elemendid on valmistatud roostevabast terasest AISI 304.
Korpus, ukseraam ja uksekäepide on valmistatud roostevabast terasest AISI 304. Uks on valmistatud kahest Low-E toonitud karastatud klaasist, mis suurendab energiatõhusust, blokeerides infrapunavalgust ja UV-kiirgust väljastpoolt, takistades samal ajal soojuse ülekandumist sissepoole. Ukselukk on kaasas. ABS-st valmistatud destilleeritud vee mahuti – destilleeritud vett tuleb täita käsitsi. Teade ekraanil ja helisignaal hoiatab, kui õhuniiskus on alla 15%, et kasutaja saaks veepaaki täita. Alarm, mis näitab, et uks on avatud üle 3,5 minuti – kaitse kambris valitsemata tingimuste häirimise eest. Sisseehitatud UVC-steriliseerimislamp, mis takistab bakterite kasvu ja tagab liha jaoks ohutu keskkonna; kui uks on maitsestamise ajal avatud, ei ole bakteritel võimalust areneda. Sundjahutamine ventilaatori abil, mis tagab vajaliku õhuringluse taseme. LED-tuled, mis on paigutatud kambri mõlemale küljele ja lakke. Maksimaalne koormus konksu kohta: 25 kg. Riputusvarda maksimaalne koormus: 50 kg. Temperatuurivahemik: 1–25 °C. Reguleeritav niiskusvahemik: 60-85%. Praegune õhuniiskuse tase kuvatakse paneelil. Külmutusaine: R600a.
Maksimaalne koormus riiuli kohta: 30 kg. Kabinetis on: – 3 riiulit, – 1 riputusvarda, – 3 konksu, – soolataldrik (sool ei kuulu komplekti), kõik eespool nimetatud elemendid on valmistatud roostevabast terasest AISI 304
Lisainfo
Mõõdud (mm)

595x620x830

Võimsus (W)

170

Vool (V)

230

Kaal (kg)

47,8

Riiuleid (tk.)

1 tk.