€200.08 sis. km
See elektriline kebabnuga sobib ideaalselt igapäevaseks intensiivseks kasutamiseks toitlustusköögis. 10 cm läbimõõduga nuga, mis pöörleb kuni 2600RPM, lõikab kergelt läbi kebabi, šawarma ja gürossi
Credit payment starting at 5.33€ / month, 0€ contract fee.
Business client credit payment starting at 5.33€ / month, 0€ contract fee.
Kõige maitsvamad kebabi võileivad või šawarma-road serveeritakse hästi lõigatud lihaga. See professionaalne kebabnuga lõikab sujuvalt läbi mis tahes tüüpi liha. See sobib ideaalselt intensiivseks igapäevaseks kasutamiseks toitlustusköögis doonerkebabi, šawarma ja gürossi lõikamiseks. Roostevabast terasest tera on 10 cm läbimõõduga ja suudab töötada kuni 2600RPM, nii et saate hõlpsasti lõigata 60 kg liha tunnis. Kebabnuga on kaasas lisatera. Samuti saate kaasa käepärase terituskivi noa regulaarseks teritamiseks.
Kas soovite õhukesi lihalõike või midagi paksemat, reguleerige lihtsalt lõikepaksust vahemikus 0 mm kuni 8 mm. Köögiseadmetega, eriti lõiketeradega töötamisel on ohutus väga oluline. Nuga on kaitstud roostevabast terasest kaitsega. Lisaks on noal libisemisvastane käepide, et see ei saaks kogemata käest välja libiseda. Lisaks on nuga ülekoormuse eest kaitstud ja lülitub automaatselt välja. Sellel professionaalsel kebabinoal on kuni 3 meetri pikkune ülemine nöör, et teil oleks piisavalt ruumi doonorikebabigrilli ümber liikuda.
Nagu doonerkebabi grilli, tuleb ka elektrilist kebabitsaagi pärast iga kasutamist enne uue liha lõikamist põhjalikult puhastada. Kebabnuga puhastamine on väga lihtne. Tõmmake kebabnuga välja ja eemaldage lihaga kokku puutuvad osad. Kasutage osade puhastamiseks mahedat puhastusvahendit, sooja vett ja pehmet lappi. Ka käepidet ja teisi osi on tänu sileda pinnale lihtne puhastada.
Measurements (mm) |
150x110x(K)190 |
---|---|
Kaal (kg) |
1.40 |
Pakendiga kaal (kg) |
2.00 |
Brand |
No account yet?
Create an AccountCredit payment starting at 5.33€ / month, 0€ contract fee.
Business client credit payment starting at 5.33€ / month, 0€ contract fee.
Sending...