Liha laagerduskapp Hendi

SKU: 221433

3,728.32 sis. km

  • Õiged soojus-, ventilatsiooni- ja niiskustingimused liha kuivalt laagerdamiseks
  • Low-E karastatud klaas – kõrge energiatõhusus
  • UVC-lamp – antibakteriaalne toime
  • Suurepärane õhuringlus – tagab ühtlase kuivatamise
  • Komplekti kuuluvad konksud ja soolataldrik.

Credit payment starting at 99.32€ / month, 0€ contract fee. Modena

Business client credit payment starting at 99.32€ / month, 0€ contract fee. Modena

Kiire tarne

Üle 10 000 toote

Maksa 3-s võrdses osas

0€ sissemaks

Description
Liha laagerduskapp Hendi. Korpus, ukseraam ja uksekäepide on valmistatud roostevabast terasest AISI 304. Uks on valmistatud kahest Low-E toonitud karastatud klaasist, mis suurendab energiatõhusust, blokeerides infrapunavalgust ja UV-kiirgust väljastpoolt, takistades samal ajal soojuse ülekandumist sissepoole. Ukselukk on kaasas. ABS-st valmistatud destilleeritud vee mahuti – destilleeritud vett tuleb täita käsitsi. Teade ekraanil ja helisignaal hoiatab, kui õhuniiskus on alla 15%, et kasutaja saaks veepaaki täita. Alarm, mis näitab, et uks on avatud üle 3,5 minuti – kaitse kambris valitsemata tingimuste häirimise eest. Sisseehitatud UVC-steriliseerimislamp, mis takistab bakterite kasvu ja tagab liha jaoks ohutu keskkonna; kui uks on maitsestamise ajal avatud, ei ole bakteritel võimalust areneda. Sundjahutamine ventilaatori abil, mis tagab vajaliku õhuringluse taseme. LED-tuled, mis on paigutatud kambri mõlemale küljele ja lakke. Maksimaalne koormus konksu kohta: 25 kg. Riputusvarda maksimaalne koormus: 50 kg. Temperatuurivahemik: 1–25 °C. Reguleeritav niiskusvahemik: 60-85%. Praegune õhuniiskuse tase kuvatakse paneelil. Külmutusaine: R600a.
Maksimaalne koormus riiuli kohta: 30 kg. Kabinetis on: – 3 riiulit, – 1 riputusvarda, – 3 konksu, – soolataldrik (sool ei kuulu komplekti), kõik eespool nimetatud elemendid on valmistatud roostevabast terasest AISI 304.
Korpus, ukseraam ja uksekäepide on valmistatud roostevabast terasest AISI 304. Uks on valmistatud kahest Low-E toonitud karastatud klaasist, mis suurendab energiatõhusust, blokeerides infrapunavalgust ja UV-kiirgust väljastpoolt, takistades samal ajal soojuse ülekandumist sissepoole. Ukselukk on kaasas. ABS-st valmistatud destilleeritud vee mahuti – destilleeritud vett tuleb täita käsitsi. Teade ekraanil ja helisignaal hoiatab, kui õhuniiskus on alla 15%, et kasutaja saaks veepaaki täita. Alarm, mis näitab, et uks on avatud üle 3,5 minuti – kaitse kambris valitsemata tingimuste häirimise eest. Sisseehitatud UVC-steriliseerimislamp, mis takistab bakterite kasvu ja tagab liha jaoks ohutu keskkonna; kui uks on maitsestamise ajal avatud, ei ole bakteritel võimalust areneda. Sundjahutamine ventilaatori abil, mis tagab vajaliku õhuringluse taseme. LED-tuled, mis on paigutatud kambri mõlemale küljele ja lakke. Maksimaalne koormus konksu kohta: 25 kg. Riputusvarda maksimaalne koormus: 50 kg. Temperatuurivahemik: 1–25 °C. Reguleeritav niiskusvahemik: 60-85%. Praegune õhuniiskuse tase kuvatakse paneelil. Külmutusaine: R600a.
Maksimaalne koormus riiuli kohta: 30 kg. Kabinetis on: – 3 riiulit, – 1 riputusvarda, – 3 konksu, – soolataldrik (sool ei kuulu komplekti), kõik eespool nimetatud elemendid on valmistatud roostevabast terasest AISI 304
Additional information
Measurements (mm)

595x620x830

Võimsus (W)

170

Vool (V)

230

Kaal (kg)

47,8

Riiuleid (tk.)

1 tk.